Personal training

Martin MonsieurAangenaam, ik ben Martin Monsieur van MGYM, jouw personal trainer. Speciaal voor jou stel ik een trainingsschema op om je doel te bereiken. Jij wilt fitter worden, ik zorg daarvoor. Van mij krijg je alle begeleiding die je nodig hebt. Precies zoals je van een personal training mag verwachten.

Kies voor een gezonde levensstijl

De filosofie van MGYM is heel duidelijk: met persoonlijke aandacht werken we samen aan een gezonde levensstijl. Gezond eten en een goede balans tussen trainen en herstellen is daarbij het uitgangspunt.

Waar wil je naartoe?

Om te bepalen wat op dit moment je fitheidsniveau is, heb ik MTEST ontwikkeld. Dit is een workout en fitnesstest in één. Op basis van de resultaten kunnen we samen bepalen hoe jij je doel gaat halen. Daarvoor moet je natuurlijk wel weten waar je naartoe wilt. Daar kunnen we het ook tijdens je gratis proefles over hebben.

De ideale training voor jou

Van fitness tot High Intensity Training, ik help je bij het vinden van de juiste trainingsmanieren om fit en gezond te worden. Wil je een open training boeken met mij als personal trainer voor jou en je vrienden? Dan sta ik voor je klaar op het tijdstip dat jou uitkomt.

Probeer het zelf: gratis proefles!

Bel voor een gratis proefles: 06 124 761 30. MGYM is gevestigd te Den Bosch in de wijk de Rompert en makkelijk te bereiken via openbaar vervoer, met de fiets, lopend of met de auto.

 

Bel voor een proefles: 06 124 761 30 (Martin Monsieur)

Created by OJO Communications