Boulderen

De PT studio van MGYM is omgebouwd tot boulder gym. Er is ruim 20 m2 boulderwand beschikbaar met voldoende uitdaging voor zowel beginners als gevorderden.

MGYM Bouldering biedt naast een boulderwand ook de mogelijkheid om te trainen met halters en dumbbells en diverse andere fitness attributen zoals kettlebells, speedropes, suspension trainers, resistance bands en een water rower roeitrainer.

Zien hoe MGYM Bouldering is gebouwd? Kijk op het instagram account van Martin Monsieur om de bouw terug te zien.

MGYM Bouldering

Wat is boulderen?

Boulderen komt van het Engelse woord 'boulder' en betekent rotsblok. Boulderen is dan ook vrij vertaald 'klimmen op rotsblokken'. Het is een veilige manier van klimmen, waarbij je korte routes klimt, niet hoger dan 4,5 m. Een rechte wand beklimmen is niet zou heel moeilijk, maar als je aan een schuine wand hangt, dan wordt het ineens een heel ander verhaal :)

Voor wie?

Iedereen kan beginnen met boulderen. Je hoeft dus niet eerst een klimtraining te volgen of speciale uitrusting te kopen. Deze vorm van klimmen is ook uitermate geschikt voor kinderen. Ze kunnen naar hartelust hun energie kwijt en klimmen altijd veilig.

Tarieven

1x boulderen € 5,-  
maand abonnement € 25,-  

 

 Je huurt de ruimte voor een uur af, dus feitelijk beschik je in dat uur over je eigen sportschool / boulder gym!

 

Neem contact op voor beschikbaarheid:

Tel: 06 124 761 30

Email: info@mgym.nl

 

MGYM Bouldering

Rompertcentrum 69 

5233 RH 's-Hertogenbosch

 

Tot ziens bij MGYM Bouldering!

 

Een impressie van wat boulderen is:

Created by OJO Communications