MGYM Speed rope€ 9,95 incl. BTWTouwspringen is uiterst effectief voor het verbeteren van je algehele conditie en de conditie van je hart en bloedvaten in het bijzonder. Ook vergroot je je coördinatie, je uithoudingsvermogen in met name kuiten, core en onderarmen en de kracht van je gewrichten en gewrichtsbanden.

De dunne staaldraad met kunststof coating (in plaats van een touw) zorgt voor een ideale balans tussen gewicht en flexibiliteit, zodat de speed rope fijn in de hand ligt en bovendien maximale snelheid kan worden behaald. Dit betekent dat het springtouw snel genoeg is om het lichaam meer dan één keer per sprong te omcirkelen. Deze double-unders (of triple-unders) zijn een belangrijk onderdeel van Cross Fit trainingen.
De lengte van deze MGYM speed rope – met een maximale lengte van 3,0 m – is eenvoudig instelbaar. Het slijtvaste, soepele, zwarte koord hangt tussen twee ergonomisch gevormde, zwarte handvatten.

Of het nu voor een warming-up is of een training als een bokser, met de speed rope van MGYM heb je een heel veelzijdige en goedkope trainingstool in handen!

 

  • slijtvast en soepel koord
  • ergonomische handvatten
  • ideale balans tussen massa en flexibiliteit van het koord
  • high speed rope voor double en triple unders
  • koordlengte eenvoudig instelbaar

 

materiaal: staaldraad met kunststof coating (koord);
hard kunststof (handvatten)
koordlengte: 3,0 m
kleur: zwart
inhoud: 1 stuk
Created by OJO Communications