Rotating suspension trainervan € 79,00 incl. BTW

voor € 59,00 incl. BTWDe suspension trainer is het ideale trainingssysteem omdat het zo compact is en tegelijkertijd veelzijdig. Het stelt je in staat om je gehele lichaam te trainen zonder gewichten. Je maakt bij de honderden oefeningen gebruik van je lichaamsgewicht en bepaalt zelf de belasting door je lichaam onder de gewenste hoek te plaatsen. Doordat je continu je kernspieren aanspant, train je je core bijzonder effectief. Door de instabiele ophanging zijn de oefeningen uiterst effectief omdat de spieren ook voor stabiliteit moeten zorgen.

Het bijzondere aan deze suspension trainer is dat hij ook kan roteren. ´Unlocked´ is een scala aan extra oefeningen mogelijk.

De rotating suspension trainer is vervaardigd uit stevige, polyester band en stalen componenten. De lussen zijn voorzien van kunststof handvatten voor comfortabele grip maar ook geschikt als voetlussen. Verschillende ophangpunten voor de lussen maakt deze suspension trainer nog veelzijdiger. De ankerband is van zodanige lengte dat hij vastgemaakt kan worden aan een boom of tak, traptrede, deur of muurbeugel.

 

  • extra oefeningen dankzij roterende functionaliteit
  • stevige, polyester band en stalen componenten
  • lussen met kunststof handvatten voor comfortabele grip
  • verschillende lusophangpunten voor extra veelzijdigheid
  • divers gebruik binnen en buiten dankzij lange en stevige ankerband

 

materiaal: polyester (band); staal (rotatie); kunststof (handvatten)
kleur: rood, zwart
inhoud: 1 stuk
Created by OJO Communications