GreenFit€ 34,00 incl. BTW

€ 34,00 incl. BTWMr. Eiwit heeft zichzelf overtroffen met de ontwikkeling van GreenFit.

GreenFit Plantaardig eiwit is een 100% volwaardig plantaardig eiwit door de toevoeging van Plantaardige BCAA’s en Essentiële Aminozuren. Daarnaast bevat GreenFit géén allergenen, dus het is voor iedereen geschikt! De lekkere, milde Vanille smaak en hoge product kwaliteit zorgen dat GreenFit past in elke Lifestyle!

De voordelen van GreenFit

Volwaardige eiwitbron
Plantaardige Eiwitten voor spierherstel
Volle en Romige smaak: Echt lekker!
Natuurlijk Smaakaroma
Toegevoegde BCAA’s & Essentiële Aminozuren
Vrij van Zuivel, Soja, Gluten, Tarwe en Lactose
Voor iedereen geschikt!
3x shaken en hij is klaar voor gebruik!

Waarom GreenFit?
Als gevolg van de toenemende vraag naar een plantaardig Eiwit supplement is Mr. Eiwit gestart met het samenstellen van een volwaardig Plantaardig Eiwit.

GreenFit is gemaakt van erwteneiwit. Dat klinkt misschien niet zo lekker, maar dat is het wel! Erwten Eiwit heeft namelijk een fijne textuur en een zachte smaak in vergelijking met andere plantaardige eiwitbronnen. Dit maakt het de ideale basis voor dit product!

 

“Ik geloof allemaal niet zo in dat plantaardige eiwit.. Werkt dat nou echt?”
Mr. Eiwit in eerste instantie ook niet. Nu is het zo, dat de “spier-opbouwende aminozuren” in het aminozuur profiel van erwten eiwit, niet zo sterk vertegenwoordigd zijn. Dat wil zeggen: het heeft een relatief laag gehalte BCAA’s en een laag gehalte van een aantal Essentiële Aminozuren.

Door dit tekort aan essentiële aminozuren aan te vullen met aminozuren, heeft Mr. Eiwit de ideale oplossing gevonden voor dit probleem.

 

Kwaliteit
De kwaliteit van GreenFit is even hoog als dat van elk ander product in ons assortiment, maar daarnaast blinkt dit product uit, omdat het geen Lactose, Soja of Gluten bevat en plantaardig is. Hierdoor past GreenFit in iedere Lifestyle!

 

Natuurlijk Smaakaroma
Met een natuurlijk Vanille smaakaroma is het Mr. Eiwit gelukt om GreenFit een zachte Vanille smaak te geven. Zo kun jij zorgeloos genieten van je spierherstellend drankje! Bovendien zorgt de milde smaak er voor dat je GreenFit perfect kunt gebruiken in Smoothies, Shakes of leuke bakrecepten!

 

Toegevoegde BCAA’s
Er zitten niet genoeg BCAA’s in een standaard erwten eiwit..
“Hoe moet jij dan aan die spieropbouwende aminozuren komen?” Dacht Mr. Eiwit.
Vandaar dat hij een mix van Leucine, Isoleucine en Valine heeft toegevoegd, om jou net dat beetje extra spieropbouw te geven!

 

Toegevoegde Essentiële Aminozuren
Naast een tekort aan BCAA’s, merkte Mr. Eiwit dat er ook iets te weinig Essentiële Aminozuren aanwezig waren om het op te kunnen nemen tegen een Wei-Eiwit. Dus deze zijn ook toegevoegd aan het recept om GreenFit helemaal compleet te maken!

Created by OJO Communications