WheyPro€ 24,00 incl. BTW

€ 24,00 incl. BTW

€ 24,00 incl. BTW

€ 24,00 incl. BTW

€ 24,00 incl. BTW

€ 33,00 incl. BTW

€ 33,00 incl. BTW

€ 33,00 incl. BTW

€ 33,00 incl. BTW

€ 33,00 incl. BTWWhey Pro van Mr. Eiwit
Whey Eiwit Concentraat van Mr. Eiwit is een eerlijke en natuurzuivere aanvulling op de dagelijkse voeding. Ontwikkeld om jou te helpen jouw persoonlijke doelen te behalen. Whey Eiwit bevat van nature een compleet essentiëel aminozuur profiel, dit zijn de bouwstenen van je lichaam. Deze bouwstenen heb je nodig voor spierherstel en groei.

Voordelen van Whey Concentraat

  • Beste Smaak
  • Scherpe Prijs
  • Optimaal spierherstel na je training
  • Superieur aminozuur profiel
  • Hoge Biologische waarde

De eiwitten uit melk bestaan grofweg uit twee soorten: Caseine– en Whey Eiwit. Whey Eiwit Concentraat en Whey Eiwit Isolaat hebben nagenoeg dezelfde hoge biologische waarde. Dit houdt in dat ze snel opneembaar zijn.

Hoewel Whey Eiwit Isolaat een hogere biologische waarde heeft dan Whey Eiwit Concentraat kunnen sommige sporters een voorkeur hebben voor een Concentraat, om de volgende redenen:

Prijs
De prijs van Whey Eiwit Concentraat is zeer goed. De reden hiervoor is dat dit product minder filtratie stappen doorloopt dan een Whey Eiwit Isolaat.

Kwaliteit
Daarnaast zijn de aminozuur profielen nagenoeg hetzelfde. Het enige verschil is dat een Whey Eiwit Concentraat een lager gehalte eiwit per 100 gr product, hiervoor komen iets meer Koolhydraten en Vetten in de plaats. Dit levert echter weer voordelen op.

Smaak
Door het hogere koolhydraat en vet gehalte van de Whey Eiwit Concentraat is deze shake veel romiger en zachter van textuur. Dit zorgt voor een gelijkenis met een Milkshake.

Created by OJO Communications