PT2DAY nu ook reseller van MGYM EQUIPMENT

06 augustus 2015

PT2DAY Personal Training zet al een aantal jaren de equipment van MGYM in om haar klanten optimaal te laten presteren. En vanaf heden kun je ook rechtstreeks bij PT2DAY artikelen van MGYM kopen.

9 Redenen om te trainen bij PT2DAY:

Resultaten– Iedereen die wilt beginnen met sporten zoekt een leuke manier die men vol kan houden om uiteindelijk de gewenste doelen te bereiken. Bij PT2DAY train je nooit alleen en dat werk stimulerend en motiverend. Daarnaast bieden we alleen de beste trainingsmethodes met meetbare resultaten. Samen met uw PT2DAY coach bepaald u het persoonlijke doel en hoe u deze gaat halen.

GPP - “General Physical Preparedness” PT2DAY biedt een programma dat je voorbereid voor alles wat je in het leven tegenkomt. Het maakt niet uit hoe simpel de taak is, door het beoefenen van een breed scala aan functionele bewegingen, verhoogt u uw gezonde levensduur en onafhankelijkheid. De tijden van saaie fitness routines zijn verledentijd. Leer simpele maar uitdagende bewegingen die uw direct weer jonger laat voelen wanneer u deze goed uitvoert.

Onze workouts zijn altijd aan te passen - Of je nu een professionele atleet bent, juist niet in vorm of behoort tot de gepensioneerde, het PT2DAY krcht en conditieprogramma wordt aangepast aan de behoeften en kunnen van elk individu. We schalen het gewicht, de herhalingen, of de uitvoering van de oefeningen om stap voor stap voor elk niveau dezelfde fitnessresultaat te behalen.

Verantwoord bewegen - Door het beoefenen van onze functionele bewegingen die voortvloeien uit het dagelijks leven, ga je leren om veilig en efficiënt te bewegen. Denk aan krachtsoefening de “deadlift” het klinkt misschien ‘n beetje eng maar na het beoefenen van deze til beweging zal u elke keer dat u een object van de grond tilt niet meer na te hoeven denken en zal u voor de rest van uw leven een voorwerp juist oppakken.

Mindset - PT2DAY atleten ervaren vele barieres tijdens een workout, maar een van de belangrijkste is die optreedt tussen de oren. Hard trainen vereist doorzettingsvermogen en word vaak ongemakkelijk.
Een van de grootste elementen van de trainingen is de mentale weerbaarheid die word gecreëert en voert door in alle aspecten van het leven.

Off-Season training - Er zijn een heleboel sporten die seizoensgebonden zijn (Hockey, skiën, klimmen, voetbal etc…) en vereisen een sport-specifieke skill-set. Het PT2DAY programma is een zeer geschikt voor de off-season trainingprogramma’s om fitheid als geheel te verbeteren. Hierbij denk je aan het door ontwikkelen van hart en long uithoudingsvermogen, kracht, flexibiliteit, snelheid, coördinatie, nauwkeurigheid en balans. Door het aanbrengen van elk van deze specifieke capaciteiten, zullen sporters beter presteren in het wedstrijdseizoen.

Community - Ervaar een echte clubgevoel in tegenstelling tot “normale” gyms. Je zult persoonlijke records vieren naast andere sporters en moedig jezelf ook je buddy aan wanneer die wat hulp kan gebruiken! Ook doe je mee aan team events, en volg je workshops. Of je komt op je actieve rustdag naar de OPENGYM en ga je vermoeide spieren mobiliseren en skills oefenen of lekker bijkletsen met sportvrienden.

Betaalbaar - Een twistpunt voor vele bij het nemen van personaltraining is toch zeker de prijs, door bij PT2DAY kleine groepstrainingen te volgen krijg je toch elke training het direct contact met je personaltrainer tijdens een workout. Tijdens Back 2 Basic word je gecoacht om je zwakste houdingen te verbeteren en zal je daarna telkens een andere workout voor je kiezen krijgen, waardoor de adrenaline keer op keer door je lichaam raast. Voor de prijs van een Personaltrainingsessie kan je in groepsverband een hele maand onbeperkt trainen en ook snel de gewenste resultaten boeken.

Fun - PT2DAY maakt het trainen weer leuk. Dit is het grootste punt voor de meeste mensen. Door het combineren van elementen uit de bovenstaande lijst, zal de personaltrainer je laten zweten, glimlachen. Na de training besef wat je eigenlijk hebt gedaan en besef je dat je veel meer kon dan je had gedacht. Dit is gaaf en hoop je al snel weer te horen wat de volgende workout zal zijn. Geloof je me niet? Bel een vriend neem een gratis “introductie”. Bij PT2DAY mag ​​een of twee gratis drop-ins volgen om een ​​gevoel van de trainingen en clubsfeer te krijgen.


Terug

Created by OJO Communications